Results 1 to 3 of 3

Thread: Lamp out warning and Admore lights off

  1. #1
    Senior Member bicyclenut's Avatar
    Join Date
    Jun 2016
    Location
    Chicago Suburbs, IL
    Posts
    143

    Lamp out warning and Admore lights off

    Installed Admore Smart light bar about a year ago, been working great, wired into rear harness and no issues, CANBUS compatible so all works without issues.

    Recent trip guys following me said on row of LEDs stayed on left turn signal, only lower row and no flash, happened a couple times and rectified by switching off and on turn signal or hazards quickly.

    A few days after trip noticed Warning-Rear Lamp Out on way to work. Before shutting off at work had someone check and she said lights working, not sure if Admore Lights were actually working but OEM were. When I rode home light was off and when I checked all lights all were working and good.

    Went several days and no issues, way home from work Warning light on for rear lamp out. Checked at home before shutting down and OEM lights all good Admore light not working at all. Today turned back on and no warning lights and all lights, OEM and Admore lights working like normal.

    Will pull side panel off and check connections sometime soon and I figure it's either that is the proble, or the Admore light has an internal failure since had the odd light staying on before.

    Anyone happen to have a similar problem with Admore lights or other similar add on lights? Of course lights are 3 weeks out of warranty as I purchased last year at beginning of August.



    Sent from my iPad using Tapatalk
    2014 C650GT Quartz Blue Metallic

  2. #2
    I installed the Admore lights in BMW Top Box behind the useless red plastic and no problems yet.
    There's nothing like looking when you're trying to find something.
    - The Gaffer

  3. #3
    Senior Member bicyclenut's Avatar
    Join Date
    Jun 2016
    Location
    Chicago Suburbs, IL
    Posts
    143
    This was the lightbar that detects deceleration and flashes like a brake light. I checked the wiring and all was good and it has been so intermittent it has been hard to determine. Only 2 times in about 2 weeks and some other odd light patterns appear.

    I have been in touch with Admore and after our last email they agreed it may be an internal problem and suggested they replace the light under warranty. The light was actually about 3 weeks beyond the 1 Year Warranty but they will replace it anyways so great customer service from them. Offered an expedited RMA so with a partial deposit they are sending a new one out to me in advance so I can swap it out and not miss a day. Expecting the replacement part today.
    2014 C650GT Quartz Blue Metallic

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •